Oferta d'activitats d'educació ambiental adreçades als escolars

Comença un nou curs escolar i, des del Departament de Medi Ambient, vos presentam la nostra oferta educativa per enguany.

Vos podeu descarregar tant el nostre nou fulletó d'educació ambiental, curs 2011-2012, com la butlleta de sol.licitut a l’apartat de “documents relacionats” d’aquesta mateixa pàgina.
El programa d'educació ambiental pretén donar a conèixer als escolars i al públic en general el treball que desenvolupa el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca en l'àmbit de la natura i del patrimoni i, d'aquesta manera transmetre els valors naturals, les tradicions, la història i, en general, la cultura de l'illa de Mallorca.

Moltes de les activitats tenen a veure amb els treballs propis del Departament de Medi Ambient com la rehabilitació dels antics camins amb la tècnica de la pedra en sec, la restauració d'antigues cases per convertir-les en refugis, la restauració dels elements historicoindustrials, com molins, tafones i sínies, entre d'altres.

Finalitats
  • Conèixer diferents aspectes del nostre patrimoni cultural i natural.
  • Sensibilitzar l'alumnat perquè valori la importància de la conservació d'aquest patrimoni.
  • Descobrir la rellevància dels elements patrimonials (culturals i naturals) dins la cultura de Mallorca, i conèixer-ne la història i les tradicions.
  • Conèixer les tasques de restauració i rehabilitació que du a terme el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca.
  • Monitors o tècnics especialitzats.
  • Material didàctic depenent de l'activitat a desenvolupar.