Pàgina oficial de la Ruta de Pedra en Sec GR 221 - MallorcaRuta de Pedra en Sec GR 221
Ruta de Pedra en Sec GR 221
Des de Binibassí, el camí, d’antics empedrats i llarga història, s’enfila pels costers marjats per trobar-se amb el poble de Fornalutx, d’arquitectura acurada. Després de transitar per terres de petites propietats ens endinsam per les grans possessions de Bàlitx, amb els casals centenaris i els olivars solcats de torrentons de disseny acurat i de gran servei en la lluita contra l’erosió.


Mes enllà, passat el coll de Biniamar, se’ns obri el vessant salvatge de la costa nord amb pendents abruptes i llargues rossegueres, vigilades per les runes d’antigues torres i talaies, que es mereixerien un final millor. La mar és l’element principal i ens acompanya en aquesta variant de la Ruta de Pedra en Sec GR 221 fins a cala Tuent.


Podeu veure les etapes i variants obertes i senyalitzades de la Ruta de Pedra en Sec GR 221 al Mapa de Mallorca d'itineraris senderistes.


· INICI: Binibassí (98 m).
· FINAL: cala de Tuent (36 m).
· DIFICULTAT: fàcil
· TEMPS DEL RECORREGUT: 5 h 15 min
· LONGITUD: 14.805 m
· DESNIVELL ACUM. PUJADA: 682 m
· DESNIVELL ACUM. BAIXADA: 743 m


Descarrega't tota la informació de la Ruta de Pedra en Sec GR 221, per a descobrir el patrimoni etnològic i natural de la Serra de Tramuntana a l'illa de Mallorca:guia de la Ruta de Pedra en Sec GR 221


fullet de la Ruta de Pedra en Sec GR 221


track GPX de la variant Sa Costera