A les biblioteques es desenvolupen tot tipus d'activitats de foment de la lectura i de la cultura dirigides tant al públic adult com a l'infantil i familiar. Així, a les biblioteques es duen a terme conta-contes, conferències, trobades amb autors, clubs de lectura, espectacles, etc. amb la finalitat d'entretenir i, alhora, d'ensenyar.


Per altra banda la societat del coneixement ens obliga a reciclar-nos contínuament, per això les biblioteques, com a espais d'aprenentatge obert, us ajuden a afrontar aquests reptes amb informació, cursos i tallers.


Les biblioteques públiques us poden ajudar en els àmbits següents:

  • Utilització de la biblioteca: el personal de la biblioteca us ensenya a utilitzar els recursos digitals, com ara les enciclopèdies i les bases de dades, i ofereix cursets sobre com treure el màxim profit de la biblioteca.
  • Tecnologies: les biblioteques municipals posen les tecnologies al vostre abast. Us ensenyen a utilitzar-les a través de tallers introductoris d'ofimàtica, navegació i comunicació per Internet.
  • Idiomes: les biblioteques disposen de materials d'autoaprenentatge d'idiomes, de documents en altres idiomes i d'activitats en diferents idiomes.
  • Creativitat: els tallers d'escriptura creativa, de poesia, de manualitats, etc. us ajuden a desenvolupar la creativitat.

Consultau les properes activitas a l' AgendaBiblioteques que ofereixen el servei:


Totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca i la Fundació Casa Museu.