Algunes biblioteques disposen d’ordinadors públics per poder fer treballs d’ofimàtica i per poder consultar obres de referència, materials didàctics, premsa, etc. Estan equipats amb els programes bàsics d'ofimàtica (tractament de textos, full de càlcul, etc.), lector de DVD/CD-ROM, connexió a impressora i a Internet.


Altres biblioteques també disposen de tauletes tàctils i lectors de llibres electrònics que poden ser utilitzats tant dins la pròpia biblioteca com treure'ls en préstec.


Internet


Les biblioteques us permeten accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que trobau a les sales de lectura. En algunes biblioteques també podeu enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que feis per Internet (cal que consulteu quin cost associat té).


Generalment les sessions són de 30 o 60 minuts reservables. Hi ha biblioteques que disposen d'ordinadors de consulta ràpida, màxim 15 minuts, que no necessiten reserva.


Wi-Fi


A moltes biblioteques podeu connectar-vos a Internet des del vostre ordinador portàtil o des d'altres dispositius mòbils gràcies al servei de Wi-Fi (wireless fidelity).La reserva i/o la sol·licitud del servei l'heu de fer directament al personal de la biblioteca que us n'indica les condicions d'ús.


Biblioteques que ofereixen el servei:


Consultau-ho al personal de la biblioteca.