Llibres electrònics i audiollibres

Selecció de webs on trobar audiollibres i llibres electrònics gratuïts de lectura i descàrrega legal amb una gran quantitat de títols en castellà i en català.

Expositor de novetats

Podeu consultar una selecció de les darreres incorporacions als catàlegs de: llibres, DVD, CD de música, etc. i en podeu veure la ubicació, l'estat i fer-ne la reserva, si el material està prestat.

E-Hemeroteca

Selecció de publicacions periòdiques accessibles en línia que contenen informació relacionada amb Mallorca (revisat 2018)

Els més prestats ››

Les 10 novel·les i els 10 dvd, d'adults i d'infantil i juvenil, més prestats a les 70 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca.

Premis literaris de Mallorca

Recull de les obres guanyadores dels diferents premis literaris de Mallorca

Selecció de webs ››

Una selecció de recursos web gratuïts, en català i/o castellà, sobre tot tipus de matèria. Esperem la vostra col·laboració en el seu manteniment. https://delicious.com/#bibliomallorca

Guies

Seleccions de tot tipus de material elaborades per facilitar la consulta i la difusió de temes de màxima actualitat.

Gran Selecció

Selecció de llibres, Dvds i Cds que podeu trobar a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca agrupats per gènere.

Anys commemoratius

Taulells virtuals dels anys commemoratius que declara el Consell de Mallorca, on podeu trobar: guies de lectura de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, webs institucionals, itineraris d'exposicions, etc.