Actualitat

ActualitatEl Consell de Mallorca aplaudeix la restituciˇ del CES (27.11.2017)


El Consell Econ˛mic i Social de les Illes Balears (CES) prepara, desprÚs de sis anys sense fer-ho, una mem˛ria anual nova.Miquel Ensenyat i Cosme Bonet amb els membres del Consell Econ˛mic i Social de les Illes Balears
El president del Consell ha mantingut avui una cesio de feina amb els responsables del recentment restituït Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES). Aquest òrgan prepara, després de sis anys sense fer-ho, una memòria anual nova. Es farà un recull de dades econòmiques, socials o bé culturals per conèixer millor la realitat de tot el territori.


Aquesta memòria comptarà amb innovacions importants, com la desagregació de les dades per illes. D’aquesta manera es podran conèixer millor les xifres amb les quals treballen cada illa i en el futur prendre accions més ajustades.


En aquest sentit, el president Ensenyat ha destacat la importància de la reactivació d’aquest òrgan per “disposar d’una font d'informació eficaç sobre l'evolució de l'economia i de la societat. Amb aquesta diagnòsi podem prlanificar més i millor les necessitats ciutadanes”.


El CES és un ens estatutari que es va regular en el 2000 amb la intenció d'avançar cap a un marc estable i permanent de comunicació i diàleg dels agents econòmics i socials entre si, i d'aquests amb l'administració autonòmica. Va ser suprimit l’any 2012

Documents relacionats