Actualitat

ActualitatL'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, guanyadora del premi 'Reconeixement Petits cellers, grans vins' (03.05.2012)


El pati de La Misericòrdia ha acollit la cinquena edició d'aquestes jornades, a la que han participat 30 bodegues de les illesCatalina Sureda, Esperanza Crespí, Joan Rotger, José Luis Mateo, Andreu Oliver, Bernat Coll i Miquel Barceló.
El pati de La Misericòrdia ha acollit avui horabaixa la cinquena edició de 'Petits cellers, grans vins', un esdeveniment organitzat per l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) amb la col·laboració del Consell de Mallorca. Durant la cita s'ha dut a terme el lliurament del premi Reconeixement, que enguany ha recaigut en l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears. El seu director, José Luis Mateo Hernández, ha estat l'encarregat de recollir el guardó.


A l'acte, al que s'hi han donat cita 30 cellers de l'illa, hi han assistit el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, Joan Rotger; el president de l'Associació de Petits Cellers de Balears, Andreu Oliver; el president de Pimeco, Bernat Coll; el secretari tèncic del Consell, Miquel Barceló; la directora insular de Cultura, Catalina Sureda; i la regidora de Comerc de l'Ajuntament de Palma, Esperanza Crespí. 


Rotger ha destacat l’esforç de la indústria vinícola per fer uns “vins autòctons cada vegada millors i cada vegada més apreciats, dins i fora de Mallorca”, una activitat que “incideix positivament en la consolidació d’un turisme de qualitat que, durant els dies que passa a Mallorca, cerca enriquir-se compartint les nostres peculiaritats gastronòmiques i culturals”.


El vicepresident del Consell ha donat l'enhorabona a l’Associació de Petits Cellers de les Illes Balears per aquesta iniciativa que, per una banda, permet promocionar els vins autòctons i, per l’altre, té una vessant solidaria, ja que els diners recaptats en les entrades del públic assistent se destinarà al finançament dels menjadors socials.   

Documents relacionats