Actualitat

ActualitatActualitat
Aquest dimarts, 24 d’octubre, Dia de la Biblioteca (23.10.2017)
Com cada any, la Xarxa de Biblioteques de Mallorca se suma a la celebració del Dia de la Biblioteca, que se celebra el 24 d’octubre. Una commemoració que reivindica la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura i com a instrument de millora de la formació i la convivència humana.

El Consell acosta la pràctica esportiva a més de 200 centres educatius de Mallorca (23.10.2017)
I ho fa a través del programa “Suma’t”, que introdueix la pràctica d’esports minoritaris i hàbits saludables a les escoles; de la mà de “IEsportiu” que oferirà aquest curs 2017-2018 activitat esportiva a nou instituts de l'illa; i a través de cursos de formació i conferències per a mestres i professors d’educació física. Línies de col·laboració entre la Direcció Insular d’Esports i la Conselleria d’Educació que avui han presentat el vicepresident primer, Francesc Miralles i el conseller d’Educació, Martí March.

Els paisatges de ribera a debat (23.10.2017)
El Consell i el COAIB organitzen unes jornades titulades «Els paisatges de ribera en entorns periurbans» per parlar sobre com s’han integrat els rius i torrents en els pobles i ciutats. A més, es convocarà un concurs d’idees per a l’àmbit d’intervenció paisatgística del torrent Gros.
Imatge del programa

Alumnes dels centres escolars Ntra. Sra. Montesión, IES Calvià i IES Aurora Picornell, visiten la seu del Consell de Mallorca (23.10.2017)
Els centres tenen concertades visites a diferents institucions. La ronda de visites comença a l’Ajuntament, després continua al Consell Insular de Mallorca i finalitza al Parlament de les Illes Balears
Grup d'alumnes de l'escola IES Aurora Picornell

El Consell mediarà davant la Delegació del Govern espanyol després de les queixes dels ajuntaments per les ajudes del temporal (23.10.2017)
Molts municipis de Mallorca denuncien que encara no han rebut les compensacions anunciades després del temporal que va provocar nombrosos danys el mes de gener de l’any passat.

El Consell de Mallorca cercarà vies de col·laboració amb la D.O Pla i Llevant per obrir una sala de Tast. (23.10.2017)
La idea és habilitar la nova sala a les instal·lacions del Centre Enològic de Felanitx i durant el temps que no sigui utilitzada pels professionals la D.O. planteja obrir el recinte al públic per fer tasts de promoció i divulgació de productes locals.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 962   Posterior        Anar a la pàgina