Actualitat

ActualitatActualitat
Nova edició del projecte Missions artístiques a la serra de Tramuntana amb Fernando García Dory (17.08.2018)
L’artista i agroecòleg i el seu col·lectiu INLAND – Campo Adentro realitzaran un taller amb 10 artistes locals a l’entorn del poble de Deià.

Ús controlat i minimitzat d’herbicides a la xarxa de carreteres de Mallorca (16.08.2018)
El 2016, mitjançant l’Ordre de Servei per la utilització d’herbicides a la xarxa de carreteres del Consell, el coordinador en cap de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat, va manar “suprimir l’ús sistemàtic d’aquests productes a les voreres de les carreteres”.

Els municipis de menys de 5.000 habitants ja poden sol·licitar cooperació tècnica per redactar els planejaments urbanístics (16.08.2018)
Els criteris d’adjudicació seguiran diferents criteris de priorització, com per exemple, no disposar de cap planejament general o només tenir delimitació de sòl urbà.

Els cossiers de Montuïri ja tenen el seu reconeixement com a Festa d’Interès Cultural (15.08.2018)
El lliurament d’aquesta distinció s’ha dut a terme aquest dimarts vespre a la Plaça Major de Montuïri. El vicepresident Francesc Miralles ha fet entrega del reconeixement al batle del municipi, Joan Verger i a un representant dels cossiers.

El Consell fa efectiva l’aportació de 560.000 euros a la Fundació Teatre Principal d’Inca (14.08.2018)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno han signat el conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i la Fundació Teatre Principal d’Inca que completa l’aportació compromesa de la institució per fer front a les obres de modernització, reforma i rehabilitació de les infraestructures d’aquest espai cultural.

Mallorca instal·larà per primera vegada a tot l’Estat «Stolpersteine», en memòria de les víctimes del franquisme (14.08.2018)
«Stolpersteine» són un petits monuments de pedra que inicialment es dedicaren a la memòria de les víctimes del nazisme, però que aquest desembre s’instal·laran a Mallorca en memòria de les víctimes del franquisme. El creador, l’artista alemany Gunter Deming, es va mostrar receptiu a la petició de l’Associació Memòria de Mallorca de retre homenatge a divuit batles afusellats i un president de la Diputació, i el Consell de Mallorca ha volgut fer possible aquest acte de memòria.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 589   Posterior        Anar a la pàgina