Actualitat

ActualitatActualitat
Prop de 44.000 infants i joves de 200 centres educatius de Mallorca gaudeixen de tallers esportius i saludables amb el programa Suma’t (23.06.2017)
Els centres educatius són el lloc perfecte perquè els infants i els joves de Mallorca puguin conèixer diversos d’esports i puguin adquirir uns hàbits esportius saludables, a més de desenvolupar valors socials com el respecte, la solidaritat, la cooperació, la igualtat o el treball en equip. La Direcció Insular d’Esports, a través del programa Suma’t, vincula esport amb educació, i enguany ha arribat a prop de 44.000 infants i joves en edat escolar de 200 centres educatius de tota Mallorca.

Capdepera i Llubí s’adhereixen a l’Agència de Defensa del Territori (23.06.2017)
Amb aquests, ja són 17 els municipis mallorquins que són membres de l’Agència de Defensa del Territori.

Vicenç Navarro i Carmen Orte reflexionen sobre la sostenibilitat de les pensions al Consell de Mallorca (22.06.2017)
La doctora Carmen Orte i el professor Vicenç Navarro realitzen una anàlisi profund de la situació social i política del passat, present i futur que influencien a la sostenibilitat de les pensions. Ha estat durant la conferència del cicle Xerrades al Consell "La situació de les pensions a Balears i a l'Estat" que ha presentat i moderat el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado.
Jurado, Navarro i Orte

La “Lluna en vers” descobreix Dylan com a poeta i reivindica la literatura més enllà de les etiquetes (22.06.2017)
El programa d’activitats d’estiu de la Fundació Casa Museu ofereix una trentena de propostes entre el 23 de juny i el 29 de setembre de 2017, escampades per diferents espais de Mallorca i que tenen com a eix vertebrador la literatura en contacte amb la música, el teatre i, fins i tot, la gastronomia.

L'IMAS i l'IBAVI firmen un conveni per a la cessió de dos pisos a Palma (22.06.2017)
A través d'aquest conveni, la institució insular podrà destinar aquests dos habitatges a garantir el benestar de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat, i ho farà a través de l'àrea de Menors i Família, i la d'Inclusió Social.
Margalida Puigserver i Eduard Vila avui durant la signatura del conveni entre l'IMAS i l'IBAVI.

Més de 5.000 alumnes participen durant els curs 2016-17 a les activitats d’educació ambiental (22.06.2017)
Les educadores del departament de Medi Ambient han dut a terme un total de 126 activitats i sortides, totes molt ben valorades pels docents que els han acompanyat
Alumnes durant la visita a la Balear

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 919   Posterior        Anar a la pàgina