Actualitat

Actualitat



Actualitat
El president Miquel Ensenyat assisteix a l'acte del 25è aniversari de la Fundació Trobada a Manacor (22.04.2017)
La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, també ha assistit a la festa d'aquesta entitat que treballa en l'àmbit de l'exclusió social a la comarca de Llevant.

“UnDosTresUnDos”, el flamenc revisitat per Albert Quesada (22.04.2017)
La Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el proper dimarts 25 d’abril, a les 20 hores, l’espectacle UnDosTresUnDos, en el qual el coreògraf i ballarí Albert Quesada oferirà la seva particular visió de la dansa flamenca.

13 corals participen en la primera jornada del Certamen d'Arts Musicals (22.04.2017)
Més de 650 persones han omplert l'Església de Santa Maria la Major d'Inca per participar en la Trobada de Corals 2017. Es tracta de la secció musical del Certamen d'Arts Gent Gran 2017 que organitza el departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca.

El conseller Joan Font visita les obres subvencionades pel Consell a Palmanyola i Bunyola (21.04.2017)
En total, el Departament de Desenvolupament Local ha invertit 1,1 milions d’euros a través dels diferents plans impulsats durant el 2016 per part de la institució insular.
Joan Font, Joan Manera i Andreu Bujosa durant la visita a les obres del Mercat Municipal.

Els Premis Mallorca 2016 de Creació Literària, a punt per Sant Jordi (21.04.2017)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha presentat aquest matí al Centre Cultural la Misericòrdia l'edició de les dues obres guanyadores dels Premis Mallorca 2016 de Creació Literària en les modalitats de narrativa i poesia: "La primera vegada" i "Invertida". Els autors guardonats en aquesta vuitena edició, el periodista Albert Fargas i la poetessa Eva Baltasar, assistents a la presentació, han destacat l'impuls que els Premis Mallorca han donat a la seva trajectòria literària.
El vicepresident primer, Francesc Miralles, amb els guanyadors dels Premis Mallorca 2016, el director insular de Cultura i l'editora Maria Muntaner.

El Consell es reuneix amb els ajuntaments per la Mallorca 312 (21.04.2017)
Representants d’ajuntaments i de la Policia Local dels municipis pels quals transcorr la Mallorca 312 han assistit a una reunió de coordinació interinstitucional a la seu de la FELIB.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img



Pàgina 1 De 891   Posterior        Anar a la pàgina