El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca du a terme dos projectes adreçats a persones desocupades que ofereixen la possibilitat de qualificar-se a través d’un programa de formació i ocupació amb l’objectiu de millorar les seves competències professionals i l’ocupabilitat.


El projecte «Sa Tanca de Son Amer I», englobat en el programa SOIB JOVE formació i ocupació, gestionat pel Consell de Mallorca, està finançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb la participació del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).


El Consell de Mallorca ha contractat deu persones entre devuit i vint-i-nou anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la finalitat d’adquirir una qualificació professional mitjançant l’alternança entre la formació teòrica i el treball efectiu en l’àmbit agroforestal.


El projecte té una durada de nou mesos. S’inicià el 31 de gener de 2018 i finalitza el 30 d’octubre de 2018, i permet obtenir dos certificats de professionalitat complets: AGAR0309 Activitats auxiliars en conservació i millora de forests i AGAX0208 Activitats auxiliars en agricultura.


Al llarg de l’execució del projecte i durant la contractació, les persones participants duen a terme una obra d’interès general i social a diferents zones de la finca pública de Son Amer, al terme municipal d’Escorca.Certificat de professionalitat AGAR0309 ››
Certificat de professionalitat AGAX0208 ››