El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca du a terme dos projectes adreçats a persones desocupades que ofereixen la possibilitat de qualificar-se a través d’un programa de formació i d’ocupació, amb l’objectiu de millorar les seves competències professionals i l’ocupabilitat.


El projecte «S’Hortet de Son Amer», englobat en el programa SOIB 30 formació i ocupació, el gestiona el Consell de Mallorca, finançat amb fons del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) mitjançant Conferència Sectorial.


El Consell de Mallorca ha contractat deu persones majors de trenta anys amb la finalitat d’adquirir una qualificació professional, mitjançant l’alternança entre la formació teòrica i el treball efectiu en l’àmbit agroforestal.


El projecte té una durada de nou mesos. S’inicià el 9 de febrer de 2018 i finalitza el 8 de novembre de 2018, i permet obtenir dos certificats de professionalitat complets: AGAR0309 Activitats auxiliars en conservació i millora de forests i AGAX0208 Activitats auxiliars en agricultura.


Al llarg de l’execució del projecte i durant la contractació, les persones participants duen a terme una obra d’interès general i social a diferents zones de la finca pública de Son Amer, al terme municipal d’Escorca.
Certificat de professionalitat AGAX0208 ››
Certificat de professionalitat AGAR0309 ››