Les biblioteques cada vegada tenen més presència a les xarxes socials, i permeten una participació més directa de la ciutadania.


Aquestes són algunes de les eines i de les plataformes que s'utilitzen:Bloc worpress
Consell de MallorcaBlogs

Els blogs de les biblioteques us permeten seguir el dia a dia i participar-hi amb les vostres aportacions.


Delicious
Consell de MallorcaDelicious ››

Marcador social per compartir llocs webs interessants. Aquí trobareu els que ha seleccionat la Secció de Biblioteques https://delicious.com/#bibliomallorca


facebook
Consell de MallorcaFacebook

Algunes biblioteques ja disposen de perfil o pàgina. Si us en feis seguidor a través de m'agrada, hi podeu compartir i comentar les notícies publicades i ser els primers en assabentar-vos de les novetats, les activitats previstes, etc.


instagram
Consell de MallorcaInstagram

És la xarxa social per compartir imatges i vídeos


issuu
Consell de MallorcaIssuu

Compartir les publicacions de les biblioteques és molt senzill. Issuu us permet descarregar-les en PDF o consultar-les directament.


Pinterest
Consell de MallorcaPinterest

Xarxa social basada en taulers virtuals que permeten compartir tot el que trobeu interessant. Aquí hi ha els que ha creat la Secció de Biblioteques del Consell


twiter
Consell de MallorcaTwitter

Servei de microblogs que permet enviar textos de 140 caràcters. Les biblioteques l'utilitzen per mantenir contacte directe amb els usuaris.


Youtube
Consell de MallorcaYouTube

Els vídeos són una altra manera de mostrar el que es fa a les biblioteques. A poc a poc les biblioteques i el Consell van fent vídeos que podeu consultar, valorar i baixar lliurement.