Llibres electrònics i audiollibres

Selecció de webs on trobar audiollibres i llibres electrònics gratuïts de lectura i descàrrega legal amb una gran quantitat de títols en castellà i en català.

Expositor de novetats

Podeu consultar una selecció de les darreres incorporacions als catàlegs de: llibres, DVD, CD de música, etc. i en podeu veure la ubicació, l'estat i fer-ne la reserva, si el material està prestat.

E-Hemeroteca

Selecció de publicacions periòdiques accessibles en línia que contenen informació relacionada amb Mallorca (revisat 2016)

Els més prestats ››

Les 10 novel·les i els 10 dvd, d'adults i d'infantil i juvenil, més prestats a les 70 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca.

Selecció de webs ››

Una selecció de recursos web gratuïts, en català i/o castellà, sobre tot tipus de matèria. Esperem la vostra col·laboració en el seu manteniment. https://delicious.com/#bibliomallorca

Guies

Seleccions de tot tipus de material elaborades per facilitar la consulta i la difusió de temes de màxima actualitat.

Gran Selecció

Selecció de llibres, Dvds i Cds que podeu trobar a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca agrupats per gènere.

Anys commemoratius

Taulells virtuals dels anys commemoratius que declara el Consell de Mallorca, on podeu trobar: guies de lectura de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, webs institucionals, itineraris d'exposicions, etc.