Informació actualitzada sobre les darreres novetats del Servei de Normalització Lingüística i notícies diverses relacionades amb la llengua catalana


Consell de MallorcaConvocatòria d'ajuts de minimis de l'any 2017 a la producció editorial i fonogràfica en llengua catalana. ››

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, a través del Servei de Normalització Lingüística, ha obert la Convocatòria d'ajuts de minimis de l'any 2017 a la producció editorial i fonogràfica en llengua catalana.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza dia 26 de juny de 2017.


Consell de MallorcaProves de llengua catalana de maig de 2017 ››

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears obre una nova convocatòria de proves per obtenir els certificats oficials de coneixements de català dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu (LA).


Consell de MallorcaCatalà als ajuntaments de Mallorca

Consultau en aquesta secció les activitats que les corporacions locals duen a terme per fomentar i estendre l'ús de la llengua catalana, i que es difonen a través de la Xarxa de Dinamització Lingüística, una estructura organitzativa creada pel Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca, amb l'objectiu de potenciar iniciatives relacionades amb la dinamització lingüística i divulgar-les entre tots els tècnics municipals implicats en el procés de normalització lingüística.


Consell de MallorcaDisponible el darrer número del butlletí digital Inform©at

Hi trobareu, entre d'altres, propostes de lectura i jocs i passatemps per passar un estiu d'allò més divertit!


Consell de MallorcaNou número a la revista Alimara ››

La Secció de Dinamització Lingüística ha publicat un nou número de la col·lecció «Sostenibilitat lingüística». Consulta'n tots els números publicats fins ara.


Consell de MallorcaSostenibilitat Lingüística per als treballadors. Nou número de la col·lecció

Editat un nou número d'aquesta col·lecció que pretén conscienciar els treballadors d'aquesta institució. Consultau tots els números publicats fins ara.