Pàgina oficial de la Ruta de Pedra en Sec GR 221 - Mallorca
El refugi de Son Tries GR 221
El refugi de Son Tries GR 221
El refugi de Son Tries està situat vora el nucli urbà d’Esporles, a la falda de la fita del Ram de 833 metres d’altura. Des d’aquí es poden fer diverses excursions de caràcter familiar, com la pujada a l’ermita de Maristel·la i al Cor de Jesús, visible des de pràcticament qualsevol punt del poble.

Seguint la Ruta de Pedra en Sec GR 221 podem arribar a Banyalbufar i, per camins senyalitzats, a la finca pública de Planícia, on hi ha trobareu opcions, com la pujada a la mola de Planícia de 932 metres d’altura.· Gestió: Ermassets Club de Muntanya d'Esporles / www.refugisontrias.com / telf: (+34) 656 23 23 63
· Situació: C/ Costa de Son Tries, 19, Esporles, a 187 m d'altitud.
· 16 places. 1 dormitori col·lectiu amb lliteres.
· És necessari dur sac de dormir o llençols.
· Sala menjador, sala d’estar amb estufa de foc.
· Serveis, electricitat, aigua calenta, calefacció, mantes, llençols, i telèfon.
· Consulteu preus d'allotjament i serveis a la pàgina web del refugi: www.refugisontrias.com


El refugi de Son Tries es troba a 3 minuts a peu de la plaça d’Espanya d’Esporles —entre l’església i l’Ajuntament— per on passa la Ruta de Pedra en Sec GR 221. Hi podem accedir des de la Ruta pel carrer Joan Riutord —a la carretera de Palma— i desviant-nos després, en direcció a la urbanització d’es Verger, per la costa de Son Tries, en un revolt de la qual localitzam les escales de pedra de la font de Son Tries de Baix i just devora, el refugi.