Donem-li una nova vida. Del 18 al 27 de noviembre de 2017El Consell de Mallorca lliurarà a les persones interessades un poalet de deu litres de capacitat per facilitar la separació en origen de la fracció orgànica dels residus, especialment als municipis que tenen un sistema de recollida selectiva porta a porta.

Els destinataris són les persones residents a qualsevol municipi de Mallorca amb la limitació d'un poalet per a cada unitat familiar.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 de novembre de 2017.

En acabar el termini de sol·licitud dels poals, la consellera del Departament de Medi Ambient resoldrà sobre la concessió. En el cas de manca de poalets per a totes les persones sol·licitants, el criteri de concessió és la data d'entrada de les sol·licituds.

Els poalets es poden recollir a la seu del Consell de Mallorca del carrer del General Riera, 111, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Totes les persones que sol·liciten els poalets poden participar en el sorteig d'un compostador de residus.


Per demanar el teu poalet entra AQUÍ


Quins són els objectius de la EWWR?

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (European Week of Waste Reduction) neix d'un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.Aquest any 2017, el Consell de Mallorca actua com a coordinador de les actuacions dutes a terme en el territori de l'illa de Mallorca.http://ewwr.eu/ca


Cada any, la EWWR es centra en un tema principal que en fa de fil conductor. El lema d'enguany és: Reutilització i reparació: Donem-li una nova vida.L'objectiu és mostrar estratègies i accions centrades en allargar la vida dels productes des de la reutilització i la reparació. Es promouran mercats d'intercanvi o de segona mà, tallers per aprendre a reparar, tallers per personalitzar objectes, campanyes per promoure la donació de recursos d'empreses cap a entitats socials, visites i portes obertes a centres i deixalleries que promouen la reutilització... accions amb una vocació comuna: donar una nova vida!

Participa-hi!
Participa-hi!


Totes aquelles entitats o organismes que vulguin desenvolupar alguna activitat, es poden inscriure com a responsable d'acció en el següent enllaç seguint-ne les indicacions.


Una vegada inscrit, o si ja us vau inscriure com a responsables d'acció en alguna edició anterior, podeu registrar la vostra acció en el següent enllaç. Teniu fins el 4 de novembre per registrar-la.


Us animem a participar com a responsable o com a ciutadà en qualsevol de les activitats que es duran a terme entre els dies 18 i 26 de novembre. Les pots consultar AQUI